1 december 2023
Odenbadet

Nya avgifter från 1 januari 2024

Från och med 1 januari 2024 gäller nya avgifter för bad, relax och årskort. Ändringarna beror på en höjd taxa som i sin tur beror på förändringar som ska bidra till att göra Odenbadet ännu bättre.

Relaxen

Från och med 1 januari 2024 inför Odenbadet nya priser. Det innebär bland annat att avgifter för relaxavdelningen och vanliga badet skiljs åt. Det innebär även nya avgifter för bad och årskort.

En lyxigare relax

Prisändringarna beror på förändringar vi vill göra för att uppgradera relaxavdelningen och förbättra besökarnas upplevelse. Medvetna om att vissa medlemmar kan bli besvikna då relaxen inte kommer ingå från 1 januari, erbjuder vi alla som har giltiga årskort återköp av kvarvarande medlemskapstid.

Du kan begära återköp från 1 januari genom en e-tjänst som du hittar bland våra andra e-tjänster på sjalvservice.falkoping.se/aterbetalning Länk till annan webbplats.

Vår målsättning är att dessa förändringar bidra till att göra Odenbadet ännu bättre för alla våra besökare.

De nya avgifterna

Den största förändringen i den nya prissättningen är att avgiften för relaxavdelningen och vanliga badet skiljs åt. Årskortsinnehavare får betala 45 kronor extra per relaxbesök, medan icke-medlemmar betalar 125 kronor för relaxen och då ingår badavgiften.